Πολιτική

Νέα παρέμβαση Κωνσταντοπούλου για το δημοψήφισμα

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με το διάγγελμα αποφάσισε και εκείνη να κάνει την παρέμβασή της.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Η κα Κωνσταντοπούλου σε μία παρέμβασή της για να υπερασπιστεί το Όχι στο δημοψήφισμα δήλωσε πως για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του και να αποκρούσει τον τελευταίο εκβιασμό.

Δήλωσε πως ψηφίζοντας όχι οι πολίτες μπορούν να υπερασπιστούν τη μοναδική κυβέρνηση που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την εξουσία.

Κάλεσε τους πολίτες να μην επιτρέψουν την ανατροπή της κυβέρνησης από εκείνους που έχουν σενάρια ανατροπής και αποσταθεροποίησης.

Αυτή βέβαια η δήλωσή ήταν προγραμματισμένη για τις 21:00 αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε σχεδόν μία ώρα αργότερα, με τους δημοσιογράφους να την περιμένουν καρτερικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αγώνας δρόμου στη ΝΔ για να κλείσουν τα εσωκομματικά μέτωπα – «Μασάζ» και ζυμώσεις για να πέσουν οι τόνοι
Στελέχη του Μαξίμου και της Πειραιώς, αλλά και ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος έχουν αναλάβει το «πολιτικό μασάζ» στους «ανησυχούντες» βουλευτές
Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ