Πολιτική

Ζώης για Καρατζαφέρη: “Συκοφάντης, ψεύτης και καρεκλοκένταυρος…”!

Εντονότατα αντέδρασε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Χρήστος Ζώης κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη για τα περί προσχώρησής του στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι σε πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Καρατζαφέρης επικαλέσθηκε το όνομά μου και αναφέρθηκε σε ”προσχώρησή μου στον ΣΥΡΙΖΑ”!!!!!! Ειλικρινά αγνοώ τί ανάγκη οδήγησε αυτόν τον κύριο να επιδίδεται σε τέτοια ψεύδη και πώς διανοήθηκε να ασχοληθεί μαζί μου”, σχολίασε ο κ. Ζώης.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ πρόσθεσε: “Η γελοιότητα, το ψεύδος και η γραφικότητα όταν συναντώνται παράγουν ίσως τέτοιας έκτασης αποτελέσματα. Με τον κ. Καρατζαφέρη δε θα ασχοληθώ ξανά εκτός και αν με ψεύδη και συκοφαντίες τολμήσει να επανέλθει.

Όμως πριν από λίγες μέρες αναγκάστηκα να διαψεύσω – συνεχίζει ο κ. Ζώης – άλλες πληροφορίες ανυπόστατες για συμμετοχή μου σε σενάρια τα οποία χαρακτήρισα ακραία και πολύ μακριά από τις πολιτικές μου θέσεις και απόψεις. Αυτό μπορεί σήμερα να πληρώνω με την εκ νέου στοχοποίησή μου και υπονόμευση της προσωπικότητάς μου.

Λυπάμαι ειλικρινώς για την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει όσοι αναζητούν έναν οποιοδήποτε ρόλο στη δημόσια σφαίρα. Είναι απλά κωμικοτραγικοί”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Και καταλήγοντας ο Χρήστος Ζώης συμπλήρωσε:

“Το τί είμαι και το τί πιστεύω το έχω υπερασπιστεί δημόσια. Όταν χρειάστηκε δε δίστασα να αγνοήσω καρέκλες και αξιώματα και να πληρώσω κόστος για τις ιδέες μου. Κανείς συκοφάντης, ψεύτης και καρεκλοκένταυρος δεν μπορεί να με σπιλώσει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 2