Χωρίς κατηγορία

5 τύποι παπουτσιών που είναι ιδανικοί για κοστούμι

Πολλοί είναι οι άντρες που νομίζουν ότι είναι πολύ εύκολο να συνδυάσεις ένα ζευγάρι παπούτσια με ένα κοστούμι, ωστόσο θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, καθώς υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός χρωμάτων, στυλ και κωδικών ενδυμασίας που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, ώστε τα παπούτσια και το κοστούμι σας να είναι σε τέλεια αρμονία.

Έτσι λοιπόν, για να μην κάνετε το λάθος να φορέσετε ένα ζευγάρι derby παπούτσια με ένα επίσημο κοστούμι, αποφασίσαμε να σας δώσουμε μια μικρή βοήθεια, αναλύοντας όλα όσα πρέπει να ξέρετε ώστε να ταιριάζουν τα παπούτσια σας με το κοστούμι σας.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης