Χωρίς κατηγορία

MiG-31: Τα πανίσχυρα μαχητικά του Πούτιν «έγραψαν ιστορία» στο Βόρειο Πόλο!

Όπως είχε γράψει το OnAlert τον περασμένο Δεκέμβριο, η Ρωσία είχε αποφασίσει να αναπτύξει αεροπορικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού στην Αλάσκα, προκαλώντας την αντίδραση των Αμερικανών αλλά και αρκετών αναλυτών και στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων, αναφορικά με τις προθέσεις της Μόσχας. 
 
Χθες, το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό «αποκάλυψε» τελικά σε τι αποσκοπούσε αυτή η στρατηγική κίνηση, καθώς έγινε γνωστό ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του, μαχητικά αεροσκάφη τύπου MiG-31 πραγματοποίησαν επιχειρησιακή εκπαίδευση στο Βόρειο Πόλο, τα οποία εξοπλίζονται με τους περίφημους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal.
 
Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3