Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor 2024: Ξενερωμένη και τρίτη υποψήφια η Αναστασία Τσέρου 

Survivor 2024: Ξενερωμένη και τρίτη υποψήφια η Αναστασία Τσέρου 

Ένας αγώνας με ένταση και… φωνές, ένα συμβούλιο που οι δυο ομάδες αντάλλαξαν ξανά τα… πυρά και μια υποψήφια, η τρίτη κατά σειρά, που ξενέρωσε φουλ! Η Αναστασία Τσέρου είναι η 3η μονομάχος για την παραμονή στο Survivor.

Αυτή τη φορά, οι Μπλε του Survivor ηττήθηκαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας, ενώ για άλλη μια φορά αγωνίστηκαν χωρίς την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, πριν από την έναρξη του αγώνα ασυλίας, δήλωσε ότι σε περίπτωση ήττας της ομάδας της, ήθελε οι συμπαίκτες της να την ψηφίσουν ως υποψήφια για αποχώρηση.

Κάτι που δεν έκαναν…

   

Ο αγώνας ήταν γεμάτος ένταση, ειδικά στον κόκκινο πάγκο. Τόσο ο Γιώργος Γκιουλέκας όσο και ο Αλέξης Παππάς τα έβαλαν με τους συμπαίκτες τους ύστερα από ήττες τους. Ο πρώτος κατηγόρησε τους συμπαίκτες του ότι τον μπέρδεψαν και ο δεύτερος τα έβαλε με τον Χριστόφορο γιατί, όπως είπε, του φώναξε να ρισκάρει.

   

   

Σε άλλο σημείο, ο Παππάς ξέσπασε κατά των συμπαικτών του γιατί «δε τον βοηθούν». Ο Παππάς ήταν πρωταγωνιστής και σε ακόμη ένα στιγμιότυπο: όταν κέρδισε σε ένα run τον Τζέιμς Καφετζή, πήγε κι έδωσε το χέρι του στον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος έχει ανοιχτό beef με τον συμπαίκτη του.

   

   

Οι Κόκκινοι νίκησαν 12-10 και κέρδισαν την ασυλία, με την «ξενερωμένη» Αναστασία να τα… χώνει μετά το τέλος του αγώνα και της ήττας των Μπλε, οι οποίοι είδαν τον Φάνη Μπολέτση να κάνει τρεις ήττες.

   

   

   

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ζήτησε να την ψηφίσουν, όπως έκανε και η Αναστασία Τσέρου. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας άκουσαν μόνο τη δεύτερη, την οποία και ψήφισαν. Η Σταυρούλα πήρε μια ψήφο, αυτή την Αναστασίας, αφού την τραυματισμένη Χρύσα δεν ήθελε να την ψηφίσει κανείς.

   

   

   

Όταν το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε ότι η τρίτη υποψήφια είναι η Αναστασία Τσέρου, εκείνη δεν έκρυψε την… ξενέρα της.

«Νιώθω ξενερωμένη, 100%! Το ξέρουν και τα παιδιά το έχουμε συζητήσει. Καλώς ή κακώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ψηφίσω την Χρύσα, η Σταυρούλα θα ήταν δώρο άδωρο να μπει σε μια τέτοια διαδικασία οπότε η επιλογή ήξερα ότι θα είμαι εγώ» είπε.

Η Κόκκινη ομάδα αντέδρασε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να σχολιάζει ότι θυσιάζονται τα πιόνια για να σωθεί η βασίλισσα! Οι Κόκκινοι κατηγόρησαν τους Μπλε και ειδικά τον Τζέιμς Καφετζή ότι φοβούνται να πάνε σε ανδρική μονομαχία και έγινε ο… κακός χαμός στο Συμβούλιο.

   

   

Η τοποθέτηση της Αναστασίας ενόχλησε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία θεώρησε ότι η ενόχληση της συμπαίκτριάς της, την αφορούσε. «Πάω σε μονομαχία, τι πρέπει να κάνω;» της απάντησε.

   

Έτσι, πλέον Ευγενία Μπόρλα, Άιρα Αντεμαϊτίτε και Αναστασία Τσέρου περιμένουν την 4η υποψήφια για να «κλείσει» η τετράδα της μονομαχίας για την παραμονή στο Survivor. Κόκκινη ή Μπλε θα είναι;

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις