Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλα τα κινητά

Άδωνις Γεωργιάδης: Ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλα τα κινητά

Την άποψη του επικεφαλής του κόμματος «ΝΙΚΗ», Δημήτρη Νατσιού, για τις νέες ταυτότητες σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ένα tweet.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο κατά τη δευτερολογία του Δημήτρη Νατσιού στη Βουλή, ο επικεφαλής του κόμματος «ΝΙΚΗ» αναφέρθηκε στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες λέγοντας πως: «Νέες ταυτότητες με σύστημα γεωεντοπισμού, δηλαδή φάκελος πολιτών. Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες; Και μάλιστα όταν η κυβέρνηση πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλα υποκλοπών. Θα υπάρξει δυνατότητα προαιρετικότητας. Η Νίκη εναντιώνεται στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ένα tweet του σχολίασε την παραπάνω δήλωση γράφοντας πως κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλα τα κινητά: «Είναι σχεδόν γελοίο η κριτική ενός Πολιτικού Αρχηγού για τις νέες ταυτότητες, να είναι ότι “έχουν γεωεντοπισμό και άρα θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε κλπ”, ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλες οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων! Αν θέλει…»

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις