Χωρίς κατηγορία

Αγιορείτικη συνταγή για μελωμένο γιουβετσάκι

Το γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό της Οθωμανικής κουζίνας. Παραδοσιακά το γιουβέτσι ψήνεται σε πήλινο σκεύος τουρκικής προέλευσης, το οποίο είναι γνωστό με το ίδιο όνομα, ή στη γάστρα στο φούρνο.

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για ονειρεμένο αγιορείτικο γιουβέτσι. Αν και ορφανό, μιας και οι μοναχοί στο Άγιο Όρος δεν τρώνε κρέας, είναι σίγουρο ότι η γεύση του θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Υλικά για 6 μερίδες αγιορείτικο γιουβέτσι…

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν χωράγανε τα ζώα στις εκτάσεις», είπε στην Εξεταστική η διευθύνουσα σύμβουλος της “Neuropublic ΑΕ”, Ρόζα Γαργαλάκου
«Ποια η μέρα ημερολογιακή ημέρα του έτους που ο κ. Βάρρας είχε το πρόβλημα του με την Neuropublic, και ποια μέρα ήταν που την ευχαριστούσε για τις υπηρεσίες της;», διερωτήθηκε
Ρόζα Γαργαλάκου
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 50χρονου στην Καλλιθέα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό
«Ο 50χρόνος ήταν σε αμόκ. Είχε χαρακώσει με το μαχαίρι του αυτοκίνητα. Ακούσαμε τους δύο πυροβολισμός και την αστυνομία να τον κυνηγά στα στενά», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Περιπολικό