Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτό το ρολόι είναι η πιο προσιτή εναλλακτική στο Speedmaster της OMEGA

Αυτό το ρολόι είναι η πιο προσιτή εναλλακτική στο Speedmaster της OMEGA

Υπάρχουν ελάχιστα παραδείγματα ρολογιών των οποίων η σχεδίαση έχει παραμείνει σχεδόν αμετάβλητη για πάνω από 50 χρόνια, και ένα από αυτά είναι το Speedmaster της OMEGA, το οποίο είναι ένα απίστευτο παράδειγμα υψηλής ωρολογοποιίας.

Πολλοί είναι οι άντρες που θα ήθελαν ένα Omega Speedmaster στον καρπό τους, το πορτοφόλι τους ωστόσο δεν τους το επιτρέπει, με αποτέλεσμα να ψάχνουν εναλλακτικές στο διαδίκτυο.

Μια από αυτές τις εναλλακτικές παρουσίασε ο ωρολογοποιός Dan Henry: τον χρονογράφο 1962 με στυλ από την δεκαετία του ’60, ο οποίος αν και είναι εξαιρετικά προσιτός, δεν υστερεί σε ομορφιά και ποιότητα.

Μπορεί η ομώνυμη μάρκα του Dan Henry να ιδρύθηκε μόλις πριν λίγα χρόνια, ο ίδιος ωστόσο είναι ιδιαίτερα γνωστός στους κύκλους της ωρολογοποιίας, καθώς συλλέγει ρολόγια σχεδόν όλη του την ζωή.

Πριν λίγα χρόνια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα vintage κομμάτια της συλλογής του ως έμπνευση για την σύγχρονη μάρκα του, η οποία περιλαμβάνει ρολόγια που παίρνουν έμπνευση από μοντέλα που είτε είναι αδύνατο να βρεθούν, είτε κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο.

“Σκοπός μας είναι να φτιάχνουμε καθαρά vintage ρολόγια με μοντέρνες και πρακτικές κινήσεις σε λογική τιμή”, δήλωσε ο Henry, προσθέτοντας ότι η εταιρεία του είναι ηγέτης στην συγκεκριμένη αγορά και το έχει επιτύχει αποκλειστικά με την υποστήριξη συλλεκτών.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις