Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Champions League: Οι ομάδες στη φάση των “16” και οι οχτώ του Europa League!

Champions League: Οι ομάδες στη φάση των “16” και οι οχτώ του Europa League!
ΦΩΤΟ Reuters

Ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι του Champions League, με 16 ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, και 8 ακόμη και συνεχίζουν στο Europa League, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Μετά τις Παρί Σεν-Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Λειψία, Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Νάπολι, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λιόν και Τσέλσι, τα δύο τελευταία “εισιτήρια” για το Champions League “τσέκαραν” οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Αταλάντα, ολοκληρώνοντας τη 16άδα για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Champions League: Άνετη πρόκριση για την Ατλέτικο! Οι τελικές βαθμολογίες στους ομίλους – videos

Οι 16 ομάδες έχουν ήδη χωριστεί σε δύο γκρουπ με βάσει την κατάταξή τους στον όμιλο και θα γίνουν “ζευγάρια” στην επόμενη κλήρωση της UEFA ενόψει των νέων “μαχών” για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι νικητές των ομίλων

Παρί Σεν-Ζερμέν

Μπάγερν Μονάχου

Μάντσεστερ Σίτι

Γιουβέντους

Λίβερπουλ

Μπαρτσελόνα

Λειψία

Βαλένθια

Οι δεύτεροι των ομίλων

Ρεάλ Μαδρίτης

Τότεναμ

Ατλέτικο Μαδρίτης

Αταλάντα

Νάπολι

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Λιόν

Τσέλσι

Οι 8 ομάδες για το Europa League

Την ίδια ώρα, οριστικοποιήθηκαν και οι 8 ομάδες που έμειναν στην τρίτη θέση κάθε ομίλου και θα βρεθούν στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Europa League.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: “Κυρίαρχος” και… Ευρωπαίος! “Πάτησαν” τους Σέρβους οι Πειραιώτες

Πρόκειται για τις Ίντερ, Μπενφίκα, Άγιαξ και Ζάλτσμπουργκ που “τσέκαραν” από χθες τα εισιτήριά τους, αλλά και τις Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβερκούζεν, Κλαμπ Μπριζ και φυσικά τον Ολυμπιακό.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις