Χωρίς κατηγορία

Ένα θέρετρο στις Μαλδίβες που πραγματικά μοιάζει με παράδεισο

Οι Μαλδίβες είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για τους ταξιδιώτες που αναζητούν τιρκουάζ νερά, παραλίες με λευκή άμμο, πανέμορφα τοπία και άριστες κλιματικές συνθήκες. Αποτελούνται από 1.192 κοραλλιογενή νησιά, εκ των οποίων πάνω από 100 έχουν μετατραπεί σε μια θαυμάσια θέρετρα.

Ένα εξ’ αυτών είναι το Soneva Jani Resort, το οποίο είναι ένα από τα πιο όμορφα και ακριβά θέρετρα στις Μαλδίβες. Αποτελείται από μόλις 24 βίλες πάνω από το νερό, συν μια βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων στην παραλία του ακατοίκητου νησιού Medhufaru, το οποίο βρίσκεται μέσα σε μια μεγάλη ιδιωτική λιμνοθάλασσα στην ατόλη Noonu.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης