Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Rolex «σπάει» την σιωπή της για τις ανησυχητικές ελλείψεις των ρολογιών της

Η Rolex «σπάει» την σιωπή της για τις ανησυχητικές ελλείψεις των ρολογιών της

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας η Rolex δεν χρειάζεται το στέμμα της για να αποδείξει ότι είναι ο βασιλιάς της ελβετικής ωρολογοποιίας.

Να σημειωθεί ότι μόνο την περασμένη χρονιά και μάλιστα κατά την διάρκεια της πανδημίας αντιπροσώπευε το 1/4 του συνολικού κύκλου εργασιών της βιομηχανίας.

Είναι μία εταιρεία που δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σπάνια προχωρά σε δημόσιες δηλώσεις που να αφορούν την παραγωγή και την διανομή των ρολογιών της, δεδομένου ότι ανήκει στο ίδρυμα Hans Wilsdorf, το οποίο αναγνωρίζεται από την ελβετική κυβέρνηση ως φιλανθρωπικό τραστ.

Όλα αυτά μέχρι πρόσφατα, καθως η εταιρεία “έσπασε” την σιωπή της μετά από ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Yahoo Finance, στο οποίο αναφερόταν η μεγάλη έλλειψη των προϊόντων της παγκοσμίως.

Στο άρθρο εκφράζονται διάφορες απόψεις σχετικά με την μεγάλη έλλειψη που υπάρχει, και μάλιστα ο δημοσιογράφος Eric Wind του Wind Vintage είπε πως “Είναι μια τέλεια καταιγίδα”, ενώ πρόσθεσε πως εκτός από τους περιορισμούς στην προσφορά και τη συνολική ζήτηση, πλέον υπάρχουν πολλοί τρόποι να πουλήσει κανείς αυτά τα ρολόγια στο διαδίκτυο – κάνοντας έναν παραλληλισμό με την μεταπώληση των sneakers στην δευτερογενή αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις