Χωρίς κατηγορία

Η Άγκυρα σήκωσε το γάντι: «Η Γαλλία είναι αυτή που παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι στη Λιβύη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τουρκία κατηγόρησε σήμερα τη Γαλλία ότι «παίζει ένα επικίνδυνο παιγνίδι» στη Λιβύη στηρίζοντας τις δυνάμεις που αντιτίθενται στην κυβέρνηση της Τρίπολης, επιστρέφοντας τη διατύπωση που είχε χρησιμοποιήσει την προηγουμένη ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έναντι της Άγκυρας.

«Με την υποστήριξη που προσφέρει εδώ και χρόνια στους παράνομους παράγοντες, η Γαλλία φέρει σημαντικό μέρος της ευθύνης για το χάος στο οποίο έχει περιέλθει η Λιβύη. Από την άποψη αυτή, στην πραγματικότητα η Γαλλία είναι αυτή που παίζει ένα επικίνδυνο παιγνίδι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Ακσόι.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα