Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ρεάλ κάνει πίσω για Παπαπέτρου

Η Ρεάλ κάνει πίσω για Παπαπέτρου

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό έρχονται από την Ισπανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα AS, η Ρεάλ δεν θα προχωρήσει για την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού δεν ταιριάζουν με την ιδέα των ανθρώπων της «Βασίλισσας» κι έτσι οι Μαδριλένοι σταματούν να ασχολούνται με την περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό, καθώς βγήκε εκτός ακόμα ένας δυνατός αντίπαλος στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Παπαπέτρου στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει πλέον τον διεθνή Έλληνα άσο να παραμένει στο ΟΑΚΑ.

«Όσον αφορά τη θέση των φόργουορντ, υπήρξαν επαφές με τον Έλληνα Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη δεν ταιριάζουν με την ιδέα της Μαδρίτης και σύμφωνα με μια πηγή που είναι εξοικειωμένη με την κατάσταση, δεν φαίνεται ότι θα είναι η περίπτωση που θα επιλεγεί», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στην Ισπανία.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις