Χωρίς κατηγορία

Η Ρωσία προσπαθεί να προλάβει τον Τομ Κρουζ και να γυρίσει πρώτη ταινία στο διάστημα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο κρατικός διαστημικός οργανισμός της Ρωσίας, Roscosmos, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να γυρίσει μια κινηματογραφική ταινία στο διάστημα αργότερα φέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία θα φέρει τον τίτλο “Challenge” και θα έχει σκηνοθέτη τον Κλιμ Σιπένκο.

Τον πρωταγωνιστικο ρόλο θα αναλάβει η ηθοποιός Γιούλια Περεσίλντ, η οποία λέγεται ότι θα υποδυθεί μια χειρούργο που ταξιδεύει στο διάστημα για να κάνει μια επέμβαση σε έναν κοσμοναύτη που είναι πολύ άρρωστος για να επιστρέψει στη Γη.

Η είδηση αυτή ​​σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει ένας νέος διαστημικός αγώνας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, που φέρνει στο μυαλό εποχές Ψυχρού Πολέμου, καθώς το περασμένο έτος ανακοινώθηκε ότι ο Τομ Κρουζ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη μεγάλη μήκους ταινία στο διάστημα, την παραγωγή της οποίας θα οργανώσουν από κοινού η NASA και η Space X του Έλον Μασκ.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα