Χωρίς κατηγορία

Κραυγή αγωνίας από τον Γάλλο αρχηγό του στρατού: «Φτάνουμε στο τέλος των δυνατοτήτων μας»

Ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής της Γαλλίας φοβάται πως ο γαλλικός στρατός δεν έχει πόρους για να ανταποκριθεί σε όλες τις δεσμεύσεις και στις συνεχόμενες εξοπλιστικές απαιτήσεις που δημιουργούνται.

«Σήμερα πρέπει να εγγυηθώ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μόνιμη παρουσία στον Περσικό Κόλπο, στην οποία προστίθεται η επιτήρηση των Στενών του Bab el-Mandeb, επιτήρηση στη Συρία για τις «κόκκινες γραμμές» μας σχετικά με τη χρήση χημικών όπλων από το το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Ασαντ, την υπεράσπιση του Βισκαϊκού Κόλπου και την παρακολούθηση της εξόδου των ρωσικών υποβρυχίων από το δικό τους προμαχώνα στο Βόρειο Ατλαντικό, είναι πολλά!», προειδοποίησε ο στρατηγός François Lecointre , επικεφαλής των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων.

Διαβάστε αναλυτικά τους φόβους που εξέφρασε ο Γάλλος στρατηγός στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία