Χωρίς κατηγορία

Ξαφνιάζει η Ρωσία! Ζητά από τις ΗΠΑ επέκταση της συμφωνίας για τα πυρηνικά όπλα

Η Ρωσία πρότεινε επισήμως στις Ηνωμένες Πολιτείες να παρατείνουν την ισχύ της Νέας Συμφωνίας για τη Μείωση των Στρατηγικών Όπλων (New START) για πέντε χρόνια, αν και θα ήταν πρόθυμη να δεχτεί και μια μικρότερης διάρκειας παράταση, όπως έγινε γνωστό σήμερα από Ρώσους αξιωματούχους.
Η συμφωνία αυτή πρόκειται να λήξει τον Φεβρουάριο του 2021. Είναι η τελευταία σημαντική συμφωνία για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον και περιορίζει τον αριθμό των πυρηνικών κεφαλών που μπορεί να αναπτύξει η καθεμιά τους στις 1.550.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία