Χωρίς κατηγορία

Λιβύη: Σκοτώσαμε 16 Τούρκους στρατιωτικούς, λέει ο στρατός του Χάφταρ

Οι νεκροί Τούρκοι στρατιωτικοί στη Λιβύη μεταφέρθηκαν και τάφηκαν “μυστικά” για να μην υπάρξει αρνητικός αντίκτυπος στην κοινή γνώμη. Ανάμεσά τους και συνταγματάρχης που αποστρατεύτηκε από τον Ερντογάν και ανακλήθηκε στην υπηρεσία για να πάει στη Λιβύη!

Δυνάμεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ) του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, σκότωσαν 16 Τούρκους στρατιωτικούς σε μάχες τις τελευταίες εβδομάδες, υποστήριξε εκπρόσωπός τους χθες Κυριακή.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εθνικιστικής εφημερίδα Yeniçağ, ένα από τα θύματα ή “μάρτυρες” όπως αποκαλεί τους νεκρούς σε αποστολές εκτός Τουρκίας η Άγκυρα, είναι συνταγματάρχης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, που αναγκάστηκε σε συνταξιοδότηση μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, αλλά τον επανέφεραν στην υπηρεσία για να μετάσχει στις επιχειρήσεις στην Λιβύη.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3