Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Μενίδι: «Ήθελαν να με πατήσουν» λέει η γυναίκα πάνω στο καπό

Μενίδι: «Ήθελαν να με πατήσουν» λέει η γυναίκα πάνω στο καπό

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε δρόμο του Μενιδίου όταν μια γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας βρέθηκε γαντζωμένη σε καπό αυτοκινήτου. Μάλιστα, η γυναίκα διένυσε τουλάχιστον 400 μέτρα πάνω στο καπό πριν καταφέρει να ξεφύγει.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο Μενίδι όταν έπεσε θύμα ληστείας: 

«Εγώ κινούμουν με το όχημα επί της λεωφόρου Καραμανλή στην περιοχή των Αχαρνών. Είχε πάρα πολύ κίνηση. Λόγω της κίνησης για να κόψω δρόμο έβγαλα το φλας για να στρίψω αριστερά σε ένα παράδρομο και με το που έβαλα φλας ήρθε ένα όχημα από πίσω μου και με τράκαρε. Κατέβηκα να δω τι έχει γίνει να δω τη ζημιά και κατευθείαν είδα να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού ένας γεροδεμένος Ρομά. Μου άνοιξε κατευθείαν την πόρτα του συνοδηγού με πέταξε και άρπαξε την τσάντα μου», είπε η γυναίκα.

Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ με την τσάντα υπήρχε ένας διαπληκτισμός. Τελικά κατάφερε μπήκε μέσα στο όχημα του και εκείνη την ώρα έτσι όπως με έσπρωξε εγώ βρέθηκα μπροστά από το όχημα. Βάλανε κατευθείαν να ξεκινήσουν, προκειμένου να με πατήσουν. Αυτός ήταν ο σκοπός τους, να με πατήσουν και να με σκοτώσουν. Εγώ τελείως ασυναίσθητα πάτησα επάνω στο καπό. Έκαναν ελιγμούς, πατούσαν γκάζι, φρένο προκειμένου να με πιέσουν, να με αναγκάσουν να πέσω από το όχημα και να με πατήσουνε. Μετά από πολύ ώρα, γιατί ήμουνα επάνω κρατιόμουν πάρα πολύ ώρα, το καταλάβαινα πήγαιναν πολύ γρήγορα άκουγα φωνές γύρω μου “τι κάνει ο τρελός” “σταματήστε τους” με την άκρη του ματιού μου είδα κάποιος να πλησιάζουν αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε κανείς να τους σταματήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμένο στην Πάρνηθα.

 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις