Χωρίς κατηγορία

Μέσα στην βίλα των 14 εκατ. δολαρίων του αστέρα της κάντρι Κένι Τσέσνεϊ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο διάσημος αστέρας της κάντρι μουσικής, Κένι Τσέσνεϊ, ο οποίος είχε κάνει γάμο εξπρές με την Ρενέ Ζελβέγκερ το 2005, αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές αρχοντικό του στο Νάσβιλ του Τενεσί για 14 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για μια βίλα τοσκάνικου στυλ, την οποία ο καλλιτέχνης αγόρασε το 2009 για 9,25 εκατομμύρια δολάρια. Ονομάστηκε Bella Luce (όμορφο φως) και σχεδιάστηκε από αρχιτέκτονα Μπραντ Νόρις, ο οποίος χρησιμοποίησε τούβλο και λαξευμένη πέτρα 150 ετών για τους εξωτερικούς τοίχους, και πήλινα κεραμίδια από την Σάντα Φε για τις οροφές.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας