Χωρίς κατηγορία

Μουρμούρα στην κυβέρνηση για την επικοινωνιακή τακτική στην “κρίση” του Oruc Reis

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, «δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση στο ζήτημα του Oruc Reis από αυτή που το ίδιο είχε».

Αρρυθμίες στην κυβερνητική τακτική έναντι της τουρκικής προκλητικότητας φαίνεται ότι έχει προκαλέσει ο χειρισμός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να αναγάγει, με τις διαρροές στον Τύπο, σε μείζον ζήτημα τον πλου του τουρκικού ερευνητικού πλοίου Oruc Reis  στα νοτιανατολικά όρια του FIR Αθηνών την περασμένη Παρασκευή.

Στην κυβέρνηση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του OnAlert, υπήρξε ενόχληση για το γεγονός ότι επί ένα 24ωρο το Oruc Reis ήταν πρώτο θέμα στα κανάλια, τα sites και τις εφημερίδες την επόμενη ημέρα. Όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, «δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση στο ζήτημα από αυτή που το ίδιο είχε».

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε άλλο μήκος κύματος κινήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και σε διαφορετικό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3