Χωρίς κατηγορία

Μπάιντεν – Ερντογάν: Στην πολιτική καλύτερα να σε μισούν παρά να σε αγνοούν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο του Edward Stafford δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Ahval, στην οποία ο Αμερικανός αναλυτής εξηγεί γιατί, μέχρι στιγμής, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η ομάδα του αποφάσισαν να αποφύγουν τις όποιες διαβουλεύσεις με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ό,τι αφορά ζητήματα αμοιβαίου συμφέροντος. 

Ο ίδιος τονίζει πως, παρά το γεγονός ότι οι Αμερικανοί δεν μπορούν να αγνοήσουν τον Τούρκο Πρόεδρο, εντούτοις μπορούν να υποβαθμίσουν τις διμερείς επαφές και διαβουλεύσεις μαζί του, για να στείλουν στον Ερντογάν ένα δυνατό και σαφές μήνυμα, μέσω του οποίου του εκφράζουν την δυσαρέσκεια της Ουάσινγκτον για τη στάση, συμπεριφορά και ρητορική της Άγκυρας.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα