Χωρίς κατηγορία

Νέο επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικά Su-30 «απέτρεψαν παραβίαση» από αμερικανικό P-8 Poseidon

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο μαχητικά αεροσκάφη Su-30 απογειώθηκαν «για να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο» ενός αεροσκάφους Boeing P-8 Poseidon στον ρωσικό εναέριο χώρο πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα την Τρίτη, μεταδίδει το Sputniknews, επικαλούμενο ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας την Τετάρτη.

«Το απόγευμα της 6ης Ιουλίου, τα ρωσικά μέσα ελέγχου του εναέριου χώρου στα ουδέτερα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας εντόπισαν έναν αεροπορικό στόχο να πλησιάζει τα κρατικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας», ανέφερε το υπουργείο, πάντα κατά το Sputnik.

Διαβάστε τη συνέχεια στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα