Χωρίς κατηγορία

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: Η ΕΕ συνωμοτεί με την αντιπολίτευση, είναι ανέντιμη – Στο στόχαστρο και η Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΕΕ συνεχίζει να αντιμετωπίζει την Τουρκία ανέντιμα και άδικα, δήλωσε ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

«Η ΕΕ, η οποία άφησε την επικαιροποίηση και τη βελτίωση της συμφωνίας Τελωνειακής Ένωσης στα χέρια της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής διοίκησης, δεν είναι ειλικρινής ή δίκαιη (έναντι της Τουρκίας) και δεν είναι καθόλου δημοκρατική», είπε συγκεκριμένα ο Μπαχτσελί στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Δείτε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα