Χωρίς κατηγορία

Ο ρωσικός στρατός αυξάνει αισθητά τη δύναμη του εν μέσω της πανδημίας!

Στις 5 Φεβρουαρίου, εκπρόσωπος της Uralvagonzavod, εταιρείας που σχεδιάζει τον κορμό του τανκ, δήλωσε ότι το Τ-90M είχε περάσει επιτυχώς όλες τις απαιτούμενες δοκιμές του κράτους. 
 
Η παράδοση του προηγμένου τανκ T-90M Proryv θα ξεκινήσει αυτό το έτος, δήλωσε στο Sputnik ο εκτελεστικός διευθυντής της ρωσικής κρατικής στρατιωτικής εταιρείας Rostec Όλεγκ Γιεφτουσένκο. 
 
Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία