Χωρίς κατηγορία

Ο τρομοκράτης που είχε IQ 167 και μπήκε στο Χάρβαρντ όταν ήταν 16 ετών

Ο μέσος άνθρωπος έχει δείκτη νοημοσύνης (IQ) περίπου 95-105, ενώ σύμφωνα με στοιχεία, ο μέσος όρος του IQ ενός serial killer είναι 94,7.

Tα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν ότι οι serial killers είναι ελαφρώς λιγότερο έξυπνοι από το μέσο μέλος μιας κοινωνίας, ωστόσο στον κανόνα υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις, δεδομένου ότι πολλοί διάσημοι κάτα συρροή δολοφόνοι είχαν πολύ υψηλότερο IQ, με έναν μάλιστα να ξεπερνάει και αυτό του Άινστάιν.

Ο λόγος για τον Τεντ Καζίνσκι, επίσης γνωστό ως Unabomber, ο οποίος είναι Αμερικανός τρομοκράτης, πρώην καθηγητής μαθηματικών και αναρχικός συγγραφέας.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης