Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις όταν φοράς ένα γιλέκο

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις όταν φοράς ένα γιλέκο

Tο γιλέκο είναι μια πρακτική και κομψή προσθήκη στην εμφάνιση ενός άνδρα.

Το καλοκαίρι μπορείς να το φορέσεις αντί για σακάκι με διπλωμένα τα μανίκια του πουκαμίσου σου και θα σου δώσει την άνεση που χρειάζεσαι ενώ παράλληλα θα δείχνεις κομψός και ευπαρουσίαστος.

Το χειμώνα, από την άλλη πλευρά, είναι ένα υπέροχο ρούχο για να το συνδυάσεις μαζί με τα κοστούμια σου και να δώσεις μια εντελώς νέα διάσταση στο look σου.

Τα τελευταία χρόνια τα κοστούμια τριών τεμαχίων έχουν γίνει η νούμερο ένα επιλογή των περισσότέρων ανδρών για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Είναι το κοστούμι που φοριέται σαν ένα σύνολο, σακάκι, γιλέκο και παντελόνι.

Το γιλέκο μπορεί να φορεθεί και σκέτο, χωρίς το σακάκι.

Τα γιλέκα είναι ενα διαχρονικό κομμάτι που κυριάρχησε σε πολλές εποχές. Σήμερα το βλέπουμε να έχει επανέλθει δυναμικά στο παιχνίδι και θεωρείται μια στιλάτη επιλογή.

Η εφαρμογή

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι η εφαρμογή είναι το παν σε ένα ρούχο. Όσο ακριβό και καλοραμμένο να είναι ένα ρούχο, αν δε στρώνει καλά πάνω στο σώμα σου, δείχνει φθηνό και πρόχειρο. Το ίδιο ισχύει και για το γιλέκο, όπου τα μανίκια του πρέπει να βρίσκονται ψηλά και η ραφή τους να είναι στην κορυφή των ώμων.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις