Χωρίς κατηγορία

Ολοκληρώθηκε η σύνοδος των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ! Αυτά είπε ο Παναγιωτόπουλος με τον Ακάρ

Ολοκληρώθηκε η διήμερη Σύνοδος των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος. 
 
Στη διάρκεια της Συνόδου εξετάσθηκαν θέματα επιχειρησιακής υφής και αποστολών ενώ αντηλλάγησαν απόψεις για ζητήματα που αφορούσαν στην ευρωπαϊκή την διατλαντική ασφάλεια. Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση για την κατάσταση ασφαλείας στο Αφγανιστάν με τη συμμετοχή ειδικού εκπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών.
 
Διαβάστε τι συζήτησε ο ΥΕΘΑ με τους ξένους Υπουργούς της συμμαχίας στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία