Χωρίς κατηγορία

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Κτήνος» ο Λευτέρης Πετρούνιας και έτοιμος να κυνηγήσει το «όνειρο» του χρυσού μεταλλίου

Το ποστάρισμα – μήνυμα του Λευρέρη Πετρούνια, λίγες ώρες πριν τον τελικό του στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγωνες του Τόκιο.

Με μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζει το τρομερά γυμνασμένο του κορμί, ο Λευτέρης Πετρούνιας στέλνει μήνυμα… νίκης, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2/8, 11:00 ώρα Ελλάδος).

Η δημοσίευση του “άρχοντα των κρίκων”:

“Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί .

Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού.

Γεμάτος ψυχικά γιατί εχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν .

Να κερδίσω !

Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00 ώρα Ελλάδας και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο “

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης