Χωρίς κατηγορία

Ολυμπιακός – ELPA: Ο Τόμας Γουόκαπ καλύτερος αμυντικός και ο Σάσα Βεζένκοφ MVP της Euroleague

Tην τιμητική του είχε ο Ολυμπιακός στα φετινά βραβεία της Ένωσης Παικτών Euroleague, αφού ο Τόμας Γουόκαπ αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ πολυτιμότερος παίκτης στην διοργάνωση. 

Ο Ολυμπιακός που έφτασε μια ανάσα, ή αν προτιμάτε ένα σουτ μακριά από τον τίτλο της Euroleague δεν γινόταν να μην έχει δυο παίκτες του στα βραβεία της Ένωσης Παικτών της Euroleague.

Συγκεκριμένα ο Τόμας Γουόκαπ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος αμυντικός στη διοργάνωση, σε αντίθεση με ότι είχε ψηφίσει η Euroleague, η οποία είχε δώσει τον εν λόγω τίτλο στον Έντι Ταβάρες, ενώ ο σεληνιασμένος Σάσα Βεζένκοφ πήρε τον τίτλο του ΜVP.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ πραγματοποίησε μια τρομερή χρονιά, με το συγκεκριμένο βραβείο να του ανήκει δικαιωματικά. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άνδρες της ασφάλειας του Ζελένσκι σχεδίαζαν να τον δολοφονήσουν στο γραφείο του το 2024 – Τι αποκάλυψε ο επικεφαλής της SBU
«Το σχέδιο ήταν να εξοντωθεί ο Πρόεδρος Ζελένσκι στο αεροδρόμιο Ρζεσζόφ. Εξετάστηκαν αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός FPV drone και ενός ελεύθερου σκοπευτή», αποκάλυψε ο Βασίλ Μαλιούκ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι