Χωρίς κατηγορία

Ολυμπιακός: Φιλικό “ξεμούδιασμα” με Λαύριο

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε το Λαύριο με 103-80, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4) στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός και το Λαύριο έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο ΣΕΦ, με τους Ντέιβιντ Μπλατ και Χρήστο Σερέλη να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα πρόσωπα και σχήματα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων που ακολουθούν.

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέτριψαν το Λαύριο με 103-80, με τον Μιλουτίνοφ να σημειώνει 24 πόντους. Ο Αγραβάνης πρόσθεσε 18 πόντους, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Τσέρι, είχε 8 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τόμας με 16 πόντους.

Δεκάλεπτα: 29-18, 55-32, 75-48, 103-80.

Ολυμπιακός (Μπλατ): Γουίλιαμς Γκος 6, Τσέρι 8(1), Μιλουτίνοφ 24, Βεζένκοβ 4, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου, Μάντζαρης 9(1), Ποκουσέφσκι 3(1), Αγραβάνης 18(4), Μπόγρης 10, ΛεΝτέι 13(1)

Λαύριο (Σερέλης): Μαστρογιαννόπουλος 10, Τόμας 16, Μιλόσεβιτς, Κουζέλογλου 9, Νίξον 8, Περράκης 3, Ουίτι 4, Κακλαμανάκης 11, Λαμπ 5, Μπιούφορντ 14.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η δημόσια θέση που πήρε ο Μητσοτάκης για τη Βενεζουέλα εξυπηρετεί πλήρως το εθνικό συμφέρον
Ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνέκρινε δε, τη σύλληψη του Μαδούρο με την επέμβαση κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν επί θητείας Ομπάμα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 10
48 ώρες στο Λονδίνο
“To Be or Not To Be”. Το γνωστό δίλημμα του Σαίξπηρ πάντα γυρίζει μέσα στο μυαλό μας όταν προσγειωνόμαστε στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου...
Aerial view of finance district in London
Πιερρακάκης για Προϋπολογισμό 2026: Συνεκτικό δίχτυ προστασίας για την οικογένεια, τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ο Προϋπολογισμός του 2026 συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης της πλειονότητας των εργαζομένων
Κυριάκος Πιερρακάκης