Χωρίς κατηγορία

Ολυμπιακός: Φιλικό “ξεμούδιασμα” με Λαύριο

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε το Λαύριο με 103-80, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4) στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός και το Λαύριο έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο ΣΕΦ, με τους Ντέιβιντ Μπλατ και Χρήστο Σερέλη να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα πρόσωπα και σχήματα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων που ακολουθούν.

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέτριψαν το Λαύριο με 103-80, με τον Μιλουτίνοφ να σημειώνει 24 πόντους. Ο Αγραβάνης πρόσθεσε 18 πόντους, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Τσέρι, είχε 8 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τόμας με 16 πόντους.

Δεκάλεπτα: 29-18, 55-32, 75-48, 103-80.

Ολυμπιακός (Μπλατ): Γουίλιαμς Γκος 6, Τσέρι 8(1), Μιλουτίνοφ 24, Βεζένκοβ 4, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου, Μάντζαρης 9(1), Ποκουσέφσκι 3(1), Αγραβάνης 18(4), Μπόγρης 10, ΛεΝτέι 13(1)

Λαύριο (Σερέλης): Μαστρογιαννόπουλος 10, Τόμας 16, Μιλόσεβιτς, Κουζέλογλου 9, Νίξον 8, Περράκης 3, Ουίτι 4, Κακλαμανάκης 11, Λαμπ 5, Μπιούφορντ 14.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άνδρες της ασφάλειας του Ζελένσκι σχεδίαζαν να τον δολοφονήσουν στο γραφείο του το 2024 – Τι αποκάλυψε ο επικεφαλής της SBU
«Το σχέδιο ήταν να εξοντωθεί ο Πρόεδρος Ζελένσκι στο αεροδρόμιο Ρζεσζόφ. Εξετάστηκαν αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός FPV drone και ενός ελεύθερου σκοπευτή», αποκάλυψε ο Βασίλ Μαλιούκ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι