Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος βασανίζεται από ενοχές για τη δολοφονία του γιου του

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος βασανίζεται από ενοχές για τη δολοφονία του γιου του

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα μεταδοθούν από την Καθαρά Δευτέρα 18 έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στις 20:00. 

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου δεν θα προβληθεί επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδα – Καζακστάν, για τα προκριματικά του Euro 2024 στις 21:45, ξεκινώντας στις 20:00 με το Pre Game.

Παράδεισος των κυριών: Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 20:00

Επεισόδιο 110: Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων καθώς ετοιμάζουν την κηδεία του Άγη. Ερωτηματικά και ενοχές βασανίζουν τον Χριστόφορο για τη δολοφονία του γιου του. Παραμερίζει τις διαφορές του με τον Αποστόλη και τον επισκέπτεται παρακαλώντας τον να του μιλήσει για τη συνάντηση που είχε με τον γιο του. Ο Αποστόλης συγκινείται από το δράμα του Χριστόφορου και αποφασίζει να του μιλήσει. Η Βικτώρια έχει πολλούς εχθρούς και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να της επιτεθούν όλοι. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία και ο ανεκπλήρωτος έρωτας της Στέλλας για τον Χριστόφορο θα τη φέρουν για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τα εγκλήματα της.

Παράδεισος των κυριών: Τρίτη 19 Μαρτίου, στις 20:00

Επεισόδιο 111: Ένα ζευγάρι, που είχε χωρίσει, ξανασμίγει έχοντας όμως να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Η Βικτώρια, προσπαθεί να πάρει στα χέρια της κάτι που την ενοχοποιεί και δεν θέλει να βρει η αστυνομία… Η Αμαλία, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα, αλλά δεν πρέπει κανείς να μάθει με ποιόν ήταν… Ο Χριστόφορος θα μάθει από το γιατρό κάτι που θα τον κάνει να αντιληφθεί ότι η κόρη του δεν του έχει πει ψέματα. Όταν τη ρωτά τι έχει συμβεί πραγματικά εκείνη θα του αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά δε θα είναι ο μόνος που θα την ακούσει…

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 20:00

Επεισόδιο 112: Η Μιράντα έχει κρυφακούει ένα κομμάτι της συνομιλίας του Χριστόφορου και της Αμαλίας μετά το ατύχημα και μένει πολύ ανήσυχη. Η Όλγα προβληματισμένη με μία πληροφορία που πήρε από την κουβέντα του Πάρη με τον Αποστόλη ανατρέχει σε φωτογραφίες του παρελθόντος… Μια παρεξήγηση στην συνεννόηση οδηγεί την Σύρμω να ξεσπάσει πάνω στον Θωμά από ζήλεια… Η Ζαχαρούλα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτό που θέλει… Η Βικτώρια γλιτώνοντας τελευταία στιγμή την παγίδα που πήγε να της στήσει ο Χρήστος, αποφασίζει να ξεφορτωθεί όλα τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Παράδεισος των κυριών:  Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 20:00

Επεισόδιο 113: Η Βικτώρια ξέρει πολύ καλά να κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο και να παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της ιστορίας. Μαθαίνει από τον Δημοσθένη τα σενάρια της αστυνομίας για τη δολοφονία του Άγη και την εξέλιξη των ερευνών και επιχειρεί να στρέψει την έρευνα εναντίον του Παπακώστα. Η Μάγια πιστεύει πως γνωρίζει πια πολύ καλά τον Αποστόλη και δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ο Αποστόλης όμως αργά το βράδυ της λέει ψέματα ότι πηγαίνει να συναντήσει τον γιο του, αλλά τελικά έχει ραντεβού με την Ειρήνη. Πόσο αθώο μπορεί να είναι το ψέμα του και ποιος ο λόγος της μυστικής τους συνάντησης;

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις