Χωρίς κατηγορία

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Η Υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλύ θα εκπροσωπήσει τη Γαλλία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλύ αναμένεται να δώσει το «παρών» στην παρέλαση 25ης Μαρτίου για τον εορτασμό της επετείου των διακοσίων ετών από τον Αγώνα της Ανεξαρτησίας των Ελλήνων του 1821.

Μετά την απόφαση του Γάλλου Προέδρου Μακρόν να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι στην Αθήνα, με αφορμή τα αυστηρότερα μέτρα που τίθενται στη Γαλλία για την ανάσχεση του τρίτου «κύματος» της πανδημίας του κορονοϊού, το Παρίσι φαίνεται πως κατέληξε στην επιλογή της Γαλλίδας Υπουργού Άμυνας.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία