Ένας ιδιοκτήτης φούρνου στο Πόρτο Ράφτη ήρθε αντιμέτωπος με ληστή και πάλεψε σώμα με σώμα για να τον εμποδίσει να του πάρει τις εισπράξεις από το ταμείο.
Τελικά ο ληστής κατάφερε να διαφύγει με τα χρήματα από τον φούρνο στο Πόρτο Ράφτη, όμως συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το θύμα της ληστείας μιλώντας στο Star τόνισε πως «προφανώς και φοβήθηκα. Λέω, θα βγάλει κανένα πιστόλι, κανένα μαχαίρι, όμως άρχισα να τον σπρώχνω».
Ο δράστης εισέβαλε στον φούρνο που βρίσκεται στην οδό Σωτήρος στο Πόρτο Ράφτη. Παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης και χωρίς να γνωρίζει αν ο ληστής ήταν οπλισμένος, ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε προσπαθώντας να τον εμποδίσει
«Είναι πάρα πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Κινδυνεύουμε, φοβόμαστε πάρα πολύ. Είμαστε απόμερα, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε…» δήλωσε η σύζυγος του θύματος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η στιγμή της ληστείας καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας με ακάλυπτα χαρακτηριστικά μπήκε στον φούρνο. Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το Star, φτάνει στο ταμείο, ανοίγει το συρτάρι και παίρνει χρήματα – ποσό που ξεπερνούσε τα 500 ευρώ
Έφτιαχνα κάτι πράγματα και ξαφνικά ακούω κάτι. Κοιτάζω στην κάμερα και βλέπω κάποιον μέσα στο ταμείο. Η γυναίκα μου έλειπε, έβαλα μια τρεχάλα, τον πιάνω, σπρωχνόμαστε. Μου λέει: “Φύγε, θα σε σουβλίσω”» δήλωσε ο ιδιοκτήτης.
Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει, κάνοντας κίνηση πως είχε κάτι στην τσέπη, ενώ διέφυγε με ποδήλατο.
Ο ιδιοκτήτης όμως ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, δίνοντας περιγραφή του δράστη και πως έφυγε με ένα ποδήλατο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.