Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε απόγνωση γνωστός τραγουδιστής μετά τις απανωτές διαρρήξεις – Βίντεο ντοκουμέντο

διάρρηξη

Στο στόχαστρο κακοποιών και μάλιστα για δυο συνεχόμενες ημέρες μπήκε το μαγαζί του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Παλιουδάκη στο Μοσχάτο. Στα αποκαλυπτικά βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις των τριών κουκουλοφόρων που παραβιάζουν το κεντρικό ρολό της επιχείρησης και μπαίνουν στο εσωτερικό της.

Όπως αναφέρει ο τραγουδιστής, από τις καταστροφές που σημειώθηκαν, θεωρεί πως ο τελικός αποδέκτης της μανίας των κακοποιών δεν ήταν μόνο η επιχείρηση του, αλλά και ο ίδιος που έχει αρχίσει να ανησυχεί ακόμα και για την σωματική του ακεραιότητα.

«Όλα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα 3 και 4 Νοεμβρίου. Εκεί που είχαμε φτιάξει με αγώνα λίγων ωρών τις καταστροφές του πρώτου χτυπήματος, αποφάσισαν να μπουν ξανά με παρόμοιο τρόπο. Είναι τρία άτομα τα οποία είναι ξεκάθαρο πως στόχο δεν είχαν μόνο να αφαιρέσουν χρήματα, αλλά και να κάνουν καταστροφές. Και τις δυο φορές όπως φαίνεται στα βίντεο το πρώτο που κάνουν μπουκάροντας μέσα στο μαγαζί είναι να ανοίξουν την ταμειακή μηχανή και να αφαιρέσουν από μέσα ότι υπάρχει. Συνολικά μιλάμε για χρήματα και ζημιές στο χώρα της τάξεως των 12 χιλιάδων ευρώ. Είμαι απελπισμένος, ενώ δεν κρύβω πως ανησυχώ ακόμα και για μένα».

 

Το καφέ – κρεπερί του γνωστού τραγουδιστή βρίσκεται σ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Μοσχάτου στην οδό Κοραή και λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο.

«Το μαγαζί είναι κεντρικό γι αυτό έχω τρομάξει περισσότερο. Μπήκαν και χωρίς καμία σκέψη άναψαν μέχρι και φακό για να βλέπουν καλύτερα τι υπάρχει μέσα στα ντουλάπια. Την δεύτερη φορά μάλιστα κατέβηκαν και στον κάτω όροφο».

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις