Χωρίς κατηγορία

“Σοκ” στον Άγιαξ! Πρόβλημα στην καρδιά ο Μπλιντ

Οι εξετάσεις που έκανε ο Ντάλεϊ Μπλιντ, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε στο ματς με τη Βαλένθια, έδειξαν... πρόβλημα στην καρδιά.

Απίστευτη είδηση από τον Άγιαξ! Ο Ντάλεϊ Μπλιντ ένιωσε αδιαθεσία στο ματς του “Αίαντα” με τη Βαλένθια για την έκτη αγωνιστική του Champions League και έκτοτε δεν αγωνιζόταν. Ο Ολλανδός αμυντικός έκανε εξετάσεις και ο Άγιαξ ανακοίνωσε ότι έχει φλεγμονή των καρδιακών μυών και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας τον Γενάρη του 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Άγιαξ, στον 29χρονο Μπλιντ τοποθετήθηκε ειδική συσκευή στην καρδιά του μετά από επέμβαση, ενώ δεν αποσαφηνίζεται ο χρόνος επιστροφής του στις προπονήσεις.

Ο Μπλιντ δεν θα λάβει μέρος στην χειμερινή προετοιμασία του Άγιαξ από τις 4 ως τις 12 Ιανουαρίου.

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα αγάπης που μου στείλατε και τα εκτιμώ πολύ. Αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα», ανέφερε ο Μπλιντ σε μήνυμα του που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Άγιαξ.

https://twitter.com/AFCAjax/status/1208365216343449601

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ