Χωρίς κατηγορία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε Ερντογάν: Θέλουμε αποκλιμάκωση εντάσεων στην ανατολική Μεσόγειο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ψευδοκράτος, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι οι ΗΠΑ τάσσονται υπέρ της αποκλιμάκωσης των εντάσεων στην ανατολική Μεσόγειο, δείχνοντας εμμέσως τις προθέσεις των Αμερικανών σε ενδεχόμενη νέα τουρκική πρόκληση.

Ο Ερντογάν έχει προετοιμάσει ήδη το έδαφος για το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στα Κατεχόμενα, λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε μια πολύ μεγάλη ανακοίνωση, καθώς όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ίδιος «έλαβε πολύ καλά νέα από την ανατολική Μεσόγειο» ενώ άφησε αιχμές για πιθανά ευρήματα σε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα