Χωρίς κατηγορία

Στη Μόρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με φορείς της αυτοδιοίκησης με τους οποίους συζήτησε τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη δημιουργία νέας κλειστής δομής φιλοξενίας μεταναστών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιτόπια εκτίμηση των ιδιαίτερων συνθηκών φιλοξενίας των ανήλικων, ασυνόδευτων προσφύγων που ζουν στον καταυλισμό της Μόριας με στόχο τη βελτίωση τους, πραγματοποίησαν σήμερα, στη διάρκεια επίσκεψης τους στη Μυτιλήνη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο ειδικός Γραμματέας Υποδοχής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Λογοθέτης και η Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας