Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Λαϊκό προσκύνημα στο ΟΑΚΑ! Κάλεσμα για το ματς με Μπασκόνια

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Λαϊκό προσκύνημα στο ΟΑΚΑ! Κάλεσμα για το ματς με Μπασκόνια
ΦΩΤΟ intime

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο, τον… “έναν από εμάς” και έκανε κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Μπασκόνια, ώστε να τιμήσουν τον ιστορικό παράγοντα του Τριφυλλιού.

Συγκινεί το μήνυμα της Θύρας 13 για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, καθώς εκφράζει το σύνολο του κόσμου του Παναθηναϊκού και το δέσιμό του με τον πιο αγαπητό παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού έκαναν πάντως και κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, για το παιχνίδι με τη Μπασκόνια στη Euroleague, όπου αναμένεται να γίνει πια, ένα πρώτο… λαϊκό προσκύνημα για τον “τυφώνα”.

Η ανακοίνωση της Θύρας 13

“Ήσουν πάντα παρών για τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ήσουν πάντα ο ένας από μας: Είτε στο μπάσκετ που μαζί με τα αείμνηστα αδέρφια σου Παύλο και Κώστα, έκανες το σύλλογο παντοδύναμο και αναγνωρίσιμο σε όλη την υφήλιο. Είτε στον ερασιτέχνη που λάτρευες και που μεγαλούργησε επι των ημερών σου. Είτε στο ποδόσφαιρο που δεν έχανες παιχνίδι.

Μα πάνω απ όλα αντιπροσώπευες τα ιδανικά του συλλόγου. Απλός προσιτός μα πάνω απ όλα τυφώνας πραγματικός, όταν έβλεπες ότι πάνε να αδικήσουν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Ποιος να ξεχάσει την εισβολή σου στον ΕΣΑΚΕ όταν δεν πήραμε εισιτήρια για το σεφ. Ποιος ξεχνάει ότι το πρώτο πράγμα που έκανες όταν έπιανες στα χέρια σου τρόπαιο ήταν να έρθεις στον κόσμο. Τα αμέτρητα τρόπαια που προσέφερες στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε τέτοια περιστατικά για μέρες όπως για το ήθος που σε χαρακτήριζε και αναγνωριζόταν απ όλους μέχρι κ από τους αντιπάλους.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής είναι να κανουμε την επιθυμία σου πραγματικότητα… Μια πράσινη λαοθάλασσα να πλημμυρίσει την Αθήνα να σε συνοδεύσει και να σε σκεπάσει με τη σημαία με το ένδοξο τριφύλλι.

Καλούμε αύριο όλο τον οργανωμένο και απλό κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να τιμήσει όπως ξέρει τον Θανασάρα μας στο παιχνίδι με τη Μπασκόνια. Δε θα αναρτηθεί κανένα πανό εις ένδειξη πένθους.

Τα τελευταία σου λόγια θα ηχούν σαν καμπάνες και θα μας κόβουν την καρδιά στα 2.

«Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και επίσης γιατί ακολουθείτε την Παναθηναϊκή ιδέα. Σας παρακαλώ θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία. Έχω μια παραίνεση και μια παράκληση. ΌΤΑΝ ΠΕΘΆΝΩ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»

Αντίο δικέ μας άνθρωπε.

Αντίο τυφώνα Θανάση Γιαννακόπουλε.

Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Υγ: Θα υπάρξει τοποθέτηση εντός των επόμενων ημερών για τα γεγονότα του ντέρμπι”.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις