Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κλειστή η Λεωφόρος Νίκης για 4 ημέρες λόγω ασφαλτόστρωσης

Θεσσαλονίκη: Κλειστή η Λεωφόρος Νίκης για 4 ημέρες λόγω ασφαλτόστρωσης
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Κλειστή θα μείνει για τέσσερις ημέρες η παραλιακή οδός Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης από τον δήμο. Οι εργασίες ξεκινούν από αύριο, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, και θα εκτελούνται από τις 06:00 το πρωί έως τις 02:00 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα υπάρξουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Την Τετάρτη και Πέμπτη (20 και 21 Οκτωβρίου) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου, όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.
  • Την Παρασκευή και Σάββατο (22 και 23 Οκτωβρίου) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις