Χωρίς κατηγορία

Το καλύτερο δώρο για το τέλος! Νέο «χρυσό» deal δισεκατομμυρίων για τα F-35

«Σπάει τα ταμεία» η νέα τροποποιημένη σύμβαση για τα stealth μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς F-35 που υπεγράφη ανάμεσα στο αμερικανικό Πεντάγωνο και την κατασκευάστρια εταιρεία Lockheed Martin, με τα ποσά να προκαλούν «ίλιγγο».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανακοίνωση του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας (Πεντάγωνο) αναφορικά με την τροποποίηση σύμβασης με την Lockheed Martin σχετικά με το stealth μαχητικό αεροσκάφος F-35, που υπεγράφη τις τελευταίες μέρες του 2019, στέλνει «μήνυμα» για την ενίσχυση και την αναβάθμιση όχι μόνο των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Ευρωπαίων συμμάχων τους.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας