Χωρίς κατηγορία

Το παραθαλάσσιο σπίτι της σειράς Netflix που έχει “κλέψει” την καρδιά μας

Ένας από τους λόγους που η σειρά “Grace and Frankie” του Netflix είναι εξαιρετικά δημοφιλής, εκτός από το ακαταμάχητο καστ – Τζέιν Φόντα, Λίλι Τόμλιν, Σαμ Γουότερστον και Μάρτιν Σιν – είναι φυσικά και το παραθαλλάσιο σπίτι που μετακομίζουν οι δύο κυρίες μόλις μαθαίνουν ότι οι σύζυγοι τους εκτός από συνεργάτες είναι και εραστές τα τελευταία 20 χρόνια!

Πρόκειται για μια πανέμορφη εξοχική κατοικία που είχαν αγοράσει από κοινού όσο ήταν παντρεμένες με τους συζύγους της, η οποία στην σειρά τοποθετείται στην περιοχή La Jolla του Σαν Ντιέγκο (στην πραγματικότητα η κατοικία βρίσκεται στην Broad Beach της Καλιφόρνια).

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης