Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τουρκία: «Τονωτικές ενέσεις» με τον Χουλουσί Ακάρ να «εξολοθρεύει τρομοκράτες» [vid]

Τουρκία: «Τονωτικές ενέσεις» με τον Χουλουσί Ακάρ να «εξολοθρεύει τρομοκράτες» [vid]

Τις γνωστές συνταγές της τόνωσης του ηθικού επιστρατεύει η Τουρκία, με ιδανικό και πάντα πρόθυμο «πρωταγωνιστή» τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Οι Τούρκοι πολίτες -όπως δείχνουν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις- δυσανασχετούν για την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, χωρίς να λείπουν και τα «ξεσπάσματα», όπως εναντίον του Τσαβούσογλου για τις πυρκαγιές και την έλλειψη πυροσβεστικών αεροσκαφών, παρά τις προσπάθειες του Ακάρ ή απόστρατων στρατιωτικών να «χρεώσουν» τις πυρκαγιές στους Κούρδους ή ακόμη και στην Ελλάδα.

Νέο πονοκέφαλο προκαλεί και το αναμενόμενο κύμα μεταναστών και προσφύγων από το Αφγανιστάν, με τους Τούρκους πολίτες να αντιδρούν με συντριπτικό ποσοστό στην υποδοχή τους. Η μία «απάντηση» του Ερντογάν είναι το τείχος που έχει ορθώσει στα σύνορα με Συρία και Ιράν, το οποίο μάλιστα επισκέφτηκε πρόσφατα ο Χουλουσί Ακάρ.

Η δεύτερη είναι η «ενίσχυση του φρονήματος» με επιχειρήσεις εναντίον «τρομοκρατών». Σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης προβάλουν βίντεο από το κέντρο επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου ο Ακάρ αυτοπροσώπως «κατευθύνει» εναέριες επιθέσεις.

Δείτε λεπτομέρειες και το εν λόγω βίντεο στο OnAlert.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις