Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Φωνές” από Θεοδωρίδη για Παναθηναϊκό: Τρομοκρατεί τους διαιτητές!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγόρησε την “πράσινη” ΠΑΕ πως προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους διαιτητές δημιουργώντας τον κίνδυνο να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα.

Μιλώντας στο “Φως των σπορ”, ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως με αυτή την τακτική που χρησιμοποιεί το “τριφύλλι”, δημιουργεί κίνδυνο για να μην τελειώσει το πρωτάθλημα ενώ τόνισε πως με αυτό που κάνουν, προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αγωνιστική ανεπάρκεια της ομάδας.

Ακόμα, ο κ. Θεοδωρίδης κάλεσε τους “πράσινους” να πάνε στον Εισαγγελέα αν έχουν στοιχεία, κάνοντας λόγο για δήθεν δίκες.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φως των σπορ» ανέφερε: «Δεν έχω ξαναδεί 60 χρόνια στο ποδόσφαιρο, τέτοια προσπάθεια τρομοκράτησης των διαιτητών. Τους διασύρουν μέσω των ΜΜΕ, τους απειλούν, θαρρείς για να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται.

Δικαιολογούν την αγωνιστική ανεπάρκειά της ομάδας τους στον κόσμο τους, αντί να βάλουν χρήματα και να πάρουν παίκτες. Αλίμονο αν οι παράγοντες όλων των ομάδων έβγαιναν και έριχναν λάσπη. Δημιουργούν κίνδυνο να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν έχουν στοιχεία να πάνε στον εισαγγελέα και όχι να στήνουν δήθεν δίκες. Αυτό που κάνουν είναι ντροπή».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: «Τι θέλουν να μας εκφοβίσουν στον Ολυμπιακό και τις άλλες ομάδες, καθώς και τους διαιτητές; Ξεχνάνε τα περυσινά με τη ζούγκλα στο ΟΑΚΑ, που ούτε τον Ολυμπιακό επηρέασαν, αλλά τους βγήκε και μπούμερανγκ, καθώς τιμωρήθηκαν και ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μείον δύο βαθμούς; Αυτά θέλουν;

Για το αν οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού θα έπαιζαν βασικοί στον Παναθηναϊκό: «Όλο σχεδόν το ρόστερ! Ο Ολυμπιακός έχει δύο ενδεκάδες, θα έπαιζαν και οι αναπληρωματικοί στον Παναθηναϊκό. Ποιος δεν θα έπαιζε. Δεν θα έπαιζε ο Μανωλάς; Δεν θα έπαιζε ο Μήτρογλου; Ο Πάντελιτς; Ο Φουστέρ; Ο Φετφατζίδης; Ο Γκρέκο; Ο Τάτος; Ο Σουμπίνιο που τον δώσαμε δανεικό, θα ήταν ο καλύτερος χαφ του Παναθηναϊκού! Και ο Βλαχοδήμος θα έπαιζε. Για να μην τους πω τώρα όλους».

Ντιακιτέ: Έχω πολλά να προσφέρω στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Παίρνουν σειρά οι ανανεώσεις στον Ολυμπιακό

Ανακοίνωσε Ντιακιτέ ο Ολυμπιακός και… τέλος!

Εκτός… Ευρώπης Τάτος, Βλαχοδήμος και Ζαραδούκας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε