Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Προσαγωγές Σέρβων και Κροατών οπαδών! “Ντου” σε συνδέσμους “αιωνίων”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Μυρίζει” μπαρούτι πριν την αποψινή αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στο Γ. Καραϊσκάκης. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές Σέρβων και Κροατών οπαδών τη νύχτα, υπό τον φόβο επεισοδίων!

Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός θα “κονταριοχτυπηθεί” με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την φάση των ομίλων του Champions League. Στις 21 Νοεμβρίου οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούνται στο Απόστολος Νικολαϊδης για το ντέρμπι “αιωνίων” με τον Παναθηναϊκό. Πως σχετίζονται αυτά τα δύο ματς; Δυστυχώς με έναν… εφιαλτικό τρόπο.

Το συγκεκριμένο “μείγμα” αναμετρήσεων είναι “εκρηκτικό”, αφού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αδελφοποιημένοι με τους ultras της ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα. Το παζλ συμπληρώνεται με το να σημειώσουμε πως Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρό Αστέρα χωρίζει μίσος… παρόμοιο με αυτό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Την ώρα, λοιπόν, που επίκεινται αυτές οι δύο αναμετρήσεις, έχει γίνει γνωστό από χθες πως στην Αθήνα βρίσκονται τόσο Σέρβοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, όσο και Κροάτες οπαδοί της ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τις αστυνομικές αρχές να φοβούνται για τυχόν ραντεβού θανάτου!

Σε αυτή την κατεύθυνση και καθόλη την διάρκεια της νύχτας, το τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησε έρευνες σε συνδέσμους οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, σε σπίτια αλλά και σε ξενοδοχεία και προσήγαγαν στην υπηρεσία τιους Σέρβους και Κροάτες οπαδούς, που είχαν φτάσει στη χώρα μας ενόψει του σημερινού αγώνα του ΟΣΦΠ με την Ντιναμό.

Αυτή την ώρα γίνεται καταγραφή και δακτυλοσκόπηση των προσαχθέντων, ενώ θα ενημερωθεί και η Ιντερπόλ για τυχόν ταυτοποίηση των προσαχθέντων με πρόσωπα που έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς με τις αρχές.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε