Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Άφησε το χρυσό και βοήθησε τον αδερφό του που κατέρρεε [vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΕ (αρχείο)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ (αρχείο)

Απίστευτη και ταυτόχρονα συγκινητική κίνηση από τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο, Άλιστερ Μπράουνλι, να αφήσει το… κυνήγι της πρώτης θέσης στη σειρά του παγκοσμίου κυπέλλου του τριάθλου -ολοκληρώθηκε στο νησί του Μεξικό Κοζουμέλ- για να βοηθήσει τον αδερφό του να τερματίσει.

Τα αδέλφια Μπράουνλι από την Μεγάλη Βρετανία έκαναν δική τους υπόθεση το τρίαθλο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Άλιστερ Μπράουνλι κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και ο αδελφός του, Τζόναθαν Μπράουνλι το ασημένιο!

Πριν από λίγες ώρες όμως τα δυο αδέρφια συγκίνησαν τον αθλητικό κόσμο, όταν ο Άλιστερ παράτησε την κούρσα -και ένα ακόμη μετάλλιο- για να βοηθήσει τον αδερφό του να τερματίσει. Ο Τζόνι Μπράουνλι απείχε 400 μέτρα από τον τερματισμό, αλλά έδειξε να χάνει τον προσανατολισμό του και να μην μπορεί να συνεχίσει.

Σε εκείνο το σημείο, ο αδερφός του, Άλιστερ, διέκοψε την κούρσα του για να τον βοηθήσει και να τον… κουβαλήσει στον τερματισμό.

Η κίνηση του αυτή έδωσε την ευκαιρία στον επερχόμενο Μάριο Μόλα να τους περάσει και να κόψει πρώτος το νήμα, ωστόσο τα αδέρφια Μπράουνλι έδειξαν το… μεγαλείο που έχει ο αθλητισμός.

“Θα έκανα το ίδιο για οποιονδήποτε αθλητή. Ακόμα και αν δεν ήταν ο αδελφός μου, θα τον βοηθούσα να τερματίσει”, δήλωσε ο Άλιστερ, με τον Τζόνοθαν να μεταφέρεται στο νοσοκομείο αμέσως μετά τον τερματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε