Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Σάλος στην Κύπρο με την φωτογραφία του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την Ημισέληνο στο στήθος!

Σάλος στην Κύπρο με την φωτογραφία του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την Ημισέληνο στο στήθος!

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη σε συγκέντρωση της UEFA και όχι μόνο φόρεσε την τουρκική στολή με την Ημισέληνο, αλλά αποδέχθηκε πλήρως και το ότι η διεθνώς αναγνωρισμένη Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε και πάλι ως “Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου”.

Όπως ήταν αναμενόμενο τόσο σε Κύπρο όσο και Ελλάδα έχει προκληθεί σάλος, ενώ τα πυρά σχεδόν σύσσωμου του πολιτικού κόσμου δέχεται πλέον ο κ. Κουτσοκούμνης, καθώς πολλοί του υποδεικνύουν ότι την ώρα που η Ε/κ πλευρά δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού, η άλλη πλευρά προς το παρόν δεν ανταποκρίνεται επαρκώς και σίγουρα παρόμοιες κινήσεις απλά αποθρασύνουν τον εισβολέα και κατακτητή.

“Αφέθηκε να γίνει βορά της αδίστακτης Τουρκικής προπαγάνδας εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, δίνοντας την ευκαιρία στους Τούρκους, κατά την προσφιλή τους τακτική, να υποβαθμίσουν έως εκμηδενίσουν την Κυπριακή Δημοκρατία στα επίσημα και ανεπίσημα διεθνή φόρα και στη διεθνή κοινή γνώμη” αναφέρει χαρακτηριστικά το κίνημα “Αλληλεγγύη” της Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε