Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Eπίθεση" των Anonymous σε 700 σελίδες του Ισραήλ

`Eπίθεση` των Anonymous σε 700 σελίδες του Ισραήλ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.11.2012 | 23:25
Πρώτη δημοσίευση: 17.11.2012 | 17:44

Στο πλευρό της Γάζας και οι Anonymous οι οποίοι επιτέθηκαν μαζικά σε 700 ισραηλινές ιστοσελίδες και διέγραψαν εντελώς τη βάση δεδομένων του υπουργείου Εξωτερικών!

Ειδικότερα, η ομάδα χακερς Anonymous πραγματοποίησε μία μαζική επίθεση με ονομασία #OpIsrael σε περίπου 700 ισραηλινές ιστοσελίδες, ως ένδειξη στήριξης στη Γάζα. Οι χάκερς κατέβασαν ιστοσελίδες κυβερνητικές αλλά ακόμη και απλές όπως για παράδειγμα τουριστικών πρακτορείων.

Τη μεγαλύτερη επίθεση με τίτλο "Mashav"την έκαναν προς τον ιστότοπο του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ. Μάλιστα οι ομάδα των χακερς το ανακοίνωσε και στο twitter ενώ το επιν\βεβαίωσαν τόσο η ισραηλινή πλευρά όσο και η παλαιστινιακή.

Οι Anonymous στηρίζουν τους Παλαιστίνιους από την πρώτη στιγμή της επίθεσης του Ισραήλ.

"Για πολύ καιρό, οι Anonymous περιορίστηκαν όπως και ο υπόλοιπος κόσμος στο να παρακολουθούν με απόγνωση την βάρβαρη, βάναυση και επονείδιστη μεταχείριση του παλαιστινιακού λαού" από τον ισραηλινό στρατό, αναφέρουν οι Anonymous σε ανακοίνωσή τους.

"Όμως όταν η ισραηλινή κυβέρνηση απείλησε δημοσίως να κόψει το Ίντερνετ και όλες τις άλλες τηλεπικοινωνίες προς ή από τη Γάζα, ξεπέρασε το όριο", καταλήγει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της στο Twitter.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκροί 8 Παλαστίνιοι απο το πρωί - Η ισραηλινή αεροπορία συνεχίζει να σφυροκοπά στη Λωρίδα της Γάζας

Ηχούν οι σειρήνες στο Τελ Αβιβ όπου ακούστηκε κι έκρηξη


   Διαδώστε αυτό το άρθρο