Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η μεγάλη επιστροφή της Βαλερί Τριερβελέρ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η τιμωρία τελείωσε. Η μικρή Βαλερί δεν είναι πια στη γωνία, να στέκεται στο ένα πόδι. Έκανε λάθος, το… έσβησε και επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας και στο αγαπημένο της twitter…

Μοιάζει ίσως περισσότερο με παιδικό παραμυθάκι. Αλλά είναι η ιστορία της πρώτης Κυρίας της Γαλλίας. Η Βαλερί Τριερβελέρ βγήκε από τον… πάγο, ο Φρανσουά Ολάντ κατάφερε (μερικώς) να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και η καλή του όχι μόνο επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις, στο πλευρό του, αλλά και στο twitter.

Μόνο που εκεί, φρόντισε να σβήσει το… αμαρτωλό παρελθόν. Κυριολεκτικά…
Μπορεί να ήταν και ένας από τους όρους της μεγάλης επιστροφής. Σίγουρα, δε θα μάθει ποτέ κανείς!

Όταν στις 12 Ιουνίου η σύντροφος του Γάλλου προέδρου ευχόταν, μέσω tweet, καλό κουράγιο στον «αντάρτη» των Σοσιαλιστών, που κατέβαινε υποψήφιος στη Λα Ροσέλ απέναντι στην υποψήφια του κόμματος (και κυρίως την πρώην του Φρανσουά) Σεγκολέν Ρουαγιάλ, δε μπορούσε να φανταστεί τι επρόκειτο να επακολουθήσει.

Η Σεγκολέν έχασε, ο Ολάντ ευχήθηκε να το είχε βουλώσει η καλή του, τα παιδιά του (με τη Σεγκολέν και τα τέσσερα) ξεκαθάρισαν δημόσια ότι δε θέλουν να τη βλέπουν στα μάτια τους, η εικόνα του normal προέδρου τσαλακώθηκε και η Βαλερί μπήκε τιμωρία. Κομμένες οι δημόσιες εμφανίσεις, περιορισμένες οι επισκέψεις στα Ηλύσια Πεδία. Μέχρι και στο Λονδίνο, ο Ολάντ πήγε μόνος.

Η τιμωρία κράτησε ένα μήνα. Κάτι η εθνική επέτειος, κάτι η αδυναμία που της έχει ο Γάλλος πρόεδρος και η Βαλερί εμφανίστηκε ξανά στο πλευρό του. Εμφανίστηκε και στο twitter, απ’ όπου είχε εξαφανιστεί από εκείνη την… αποφράδα 12η Ιουνίου. Πριν στείλει μήνυμα πως όλα πια είναι καλά, η Βαλερί φρόντισε να πατήσει delete σε όλα τα προηγούμενα tweets. Ο φόβος φιλάει τα έρμα… Έπαθε κι έμαθε!
Το πρώτο tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολάντ για Τριερβελέρ: Μα δε μπορούσε να το βουλώσει;

Τα παιδιά του Ολάντ δε θέλουν ούτε να βλέπουν την Τριερβελέρ!

Μετά το σάλο η Τριερβελέρ υπόσχεται να προσέχει με το twitter

Συνεχίζεται η υπόθεση Twittergate με τον Ολάντ να γίνεται έξαλλος!

Η Τριερβελέρ… νίκησε τη Σεγκολέν! – «Προδοσία» καταγγέλλει η Ρουαγιάλ!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε