Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μια αγκαλιά τους έσωσε τη ζωή: Η φωτογραφία που συγκλονίζει

Μια αγκαλιά τους έσωσε τη ζωή: Η φωτογραφία που συγκλονίζει

Πίσω από κάγκελα που μοιάζουν με φυλακής, αγκαλιάζονται. Στα μάτια τους “ζωγραφισμένη” η θλίψη. Σε λίγη ώρα θα χωριστούν για πάντα. Η ώρα της ευθανασίας είχε φτάσει. Όμως μια αγκαλιά που νόμιζαν πως θα είναι η τελευταία, ήταν αρκετή για να τους σώσει τη ζωή.

Η ιστορία για το μεγαλείο της φιλίας και της ανθρωπιάς. Μια ιστορία με πρωταγωνίστριες δυο αδέσποτες σκυλίτσες, την Κάρα και την Κίρα.

Η Κάλα και η Κίρα ήταν ανεπιθύμητες. Κανείς δεν ήθελε να τις υιοθετήσει, να τους προσφέρει ένα σπίτι, λίγο φαγητό. Στο άσυλο όπου φιλοξενούνταν η λύση που σκέφτηκαν ήταν μια: ευθανασία. Να τις σκοτώσουν για να γλιτώσουν από την ευθύνη.

Μέχρι που μια αγκαλιά ήρθε να τα αλλάξει ώρα. Η Κάλα τύλιξε τα μπροστινά της πόδια γύρω από την Κίρα, αγκαλιάζοντάς την, λες και ήθελε να την αποχαιρετίσει, πριν ο θάνατος τις χωρίσει οριστικά. Αλλά κάποιος ήθελε να ζήσουν!

Μέλος του ασύλου Angels Among Us, ενός ασύλου στη Τζόρτζια των ΗΠΑ που σώζει αδέσποτα από άλλα… “καταφύγια” που έχουν υψηλά ποστοστά ευθανασίας, “αιχμαλώτισε” τη συγκινητική στιγμή σε μια φωτογραφία. Και είχε την ιδέα να την ποστάρει στο Facebook. Και ευτυχώς που το έκανε γιατί έσωσε δυο ζωές: τη ζωή της Κάλα και τη ζωή της Κίρα.

Δυο ώρες και έξι λεπτά αφού ανέβηκε η φωτογραφία, η οποία αμέσως έγινε… viral, τα δυο σκυλάκια βρήκαν σπίτι να τις υιοθετήσει!

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε