Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

Νίκαια: Έχασαν το 8 μηνών βρέφος τους μέσα στον πανικό – Το βρήκαν μέσω Facebook

Νίκαια: Έχασαν το 8 μηνών βρέφος τους μέσα στον πανικό – Το βρήκαν μέσω Facebook

Βρέθηκαν στην Promenade des Anglais της Νίκαιας για να γιορτάσουν μαζί με χιλιάδες άλλους την Ημέρα της Βαστίλης. Ήταν παρόντες τη στιγμή που το φορτηγό κινήθηκε προς το συγκεντρωμένο πλήθος. Μέσα στον πανικό, έχασαν το παιδί τους.

Ένα ζευγάρι έζησε τον απόλυτο τρόμο. Όχι μόνο γιατί έζησε τη νέα τρομοκρατική επίθεση που βύθισε στο αίμα τη Γαλλία και συγκεκριμένα τη Νίκαια αλλά γιατί μέσα στο χάος και τον πανικό που επικράτησε μετά την επίθεση του παγιδευμένου με όπλα και χειροβομβίδες φορτηγού, έχασαν την 8 μηνών παιδάκι τους, που τη στιγμή της επίθεσης ήταν μέσα στο καρότσι του.

Είναι μια ιστορία αλληλεγγύης, μια ιστορία ελπίδας μέσα από τον τρόμο και το φόβο. Οι γονείς του παιδιού δεν μπορούσαν να το βρουν. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν αυτό που λέμε το απόλυτο χάος. Μέσα στην αγωνία τους, έκαναν κάτι που έφερε ξανά το αγοράκι τους στην αγκαλιά τους.

Ανέβασαν στο Facebook μια φωτογραφία της και ένα μήνυμα πως την έχασαν και την αναζητούσαν. Το post έγινε share 22.000 φορές μέσα σε λίγες ώρες. Μια ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της έκκλησής τους και πάλι μέσω Facebook, η μητέρα του παιδιού Tiava Banner ανακοίνωσε πως ο μικρός βρέθηκε.

Εκείνοι, ήταν από τους τυχερούς. Το παιδί τους έζησε. Άλλα, δεν τα κατάφεραν και σκοτώθηκαν από το τυφλό μίσος ενός τρομοκράτη.

Πηγή: europe1.fr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε